Naša proizvodnja & Materijali

Prateći svetske trendove, firma Dijana neprestano ulaže u tehnološki i mašinski razvoj kao i u ljudske resurse.

Savremene mašine u procesu proizvodnje

U svom proizvodnom procesu koristimo savremene automatizovane i kompjuterizovane mašine proizvodjača Oto Gali, Desma, BGM.

Savremene mašine, najkvalitetniji materijali i osposobljeni kadrovi obezbeđuju nam mogućnost da idemo u korak sa svetskim tehnološkim trendovima, posebno za obuću za više slojeva đonova i više boja u obući.

Ulaganje u proizvodnju

Naše mašine za vez

Aktuelna i zanimljive detalje na našoj obući sami dizajniramo i osavremenjavamo najmodernijom kompjuterizovanom mašinom za vez ZSK proizvedenom u Nemačkoj.

Savremene mašine, najkvalitetniji materijali i osposobljeni kadrovi obezbedjuju nam mogućnost da idemo u korak sa svetskim tehnološkim trendovima, posebno za obuću  za više slojeva tabanice i više boja u obući.
Posebnu pažnju posvetili smo zanimljivim aplikacijama na dečijoj obući.

Poznavanje materijala

Materijali koje koristimo pri izradi obuće

Najkvaliteniji materijali iz uvoza koje firma Dijana upotrebljava pri izradi obuće za Vas - microtek, P.V.C, P.U. skajevi, štofovi, ekokoza, koža – obezbedjuju Vam savremen izgled i dizajn, udobnost, osećaj elastičnosti i pre svega zdrav i anatomski ispravan hod.

Gornji deo đona je anatomski izveden, a izradjen je od mekšeg ali elastičnog materijala u koji Vaša noga udobno uranja,a donji deo je čvrst, elastičan i naravno trajan, otporan na sve vrste habanja;.

Naši materijali za Vas “dišu” i “mirišu”, a pre svega čuvaju, greju i odmaraju Vašu nogu. Poseban akcenat u firmi Dijana je dat na savremenom rešenju đona, jer je naša procena da je to “ono” sto obuću Vama čini udobnom i trajnom. Naši materijali su trajni i pouzdani, kvalitet je zagarantovan. Vreme će prolaziti, obuću ćete nositi zadovoljni i na kraju ćete zaboraviti kad ste je kupili. Dijana će i dalje pratiti svetske trendove i za Vas će obezbediti samo najkvalitetnije.